Maaltijdservice Roux-Miroir

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roux-Miroir voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Roux-Miroir? Via deze website vindt u eenvoudig alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,10 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Chili sin carne en Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Roux-Miroir ontvangt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteIncourt
ReactieUniek voor senioren
Postcode1315
Maaltijd prijs€5,03
Vaak gekozen maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Roux-Miroir

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Roux-Miroir. Neem interessante bezorgers als Prego en Aldi. Ook binnen de gemeente zien we verschillende organisaties en verswinkels. Elke partij levert zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Roux-Miroir? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roux-Miroir. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als kruidenkaas of filet americain. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Roux-Miroir vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Roux-Miroir? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit velerlei menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Incourt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roux-Miroir voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Fasolada, een stukje fruit en voor de volledigheid een Kwark als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Incourt voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roux-Miroir aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal doet u dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Roux-Miroir. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit