Maaltijdservice Piétrebais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Piétrebais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Piétrebais? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,85. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Piétrebais ontvangt u gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteIncourt
Waarom bestellen?Speciaal voor ouderen
Postcode1315
Maaltijd prijs€5,02
Vaak gekozen maaltijdGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Piétrebais

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Piétrebais. Denk aan interessante organisaties als Home Cuisine en/of Wink. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie heeft weer een heel eigen menu en voorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u dus de aanbieders rustig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Piétrebais? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Piétrebais. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als havermout of komijnekaas. In de regel gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Piétrebais vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Piétrebais? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei leveranciers die matchen met uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Incourt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Piétrebais voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel is er al vanaf €6,8.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een stukje fruit en een toetje als Sinaasappel mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Incourt voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Piétrebais regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice rijmt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men direct nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen of Runderhachee, stamppot hutspot. Hierdoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Piétrebais. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit