Maaltijdservice Corswarem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Corswarem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Corswarem? D.m.v. onze vergelijker treft u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,75. Flink uitpakken met Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Bami goreng? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Corswarem hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteBerloz
RecensiePrecies zoals verwacht
Postcode4257
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,73
Nummer 1-maaltijdVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Corswarem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Corswarem. Neem bijv. veel gekozen partijen als Vlotter of Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert z’n eigen menu en voorwaarden. Geholpen door onze tool kunt u de bezorgers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Corswarem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Corswarem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als allesreiniger of kaas extra belegen montbeliarde. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Corswarem vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Corswarem? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei menu’s die voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Berloz. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Corswarem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Bolognese is er al voor €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Doperwtenpuree bestelt u vanaf €6,35.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Komkommersoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Fruit om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Berloz voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Berloz
 • Postcodegebied: 4257

Top-5 bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Corswarem bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen of Erwtensoep met rookworst. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Corswarem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit