Maaltijdservice Berloz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berloz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Berloz? D.m.v. deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Gebakken kibbeling en Spaghetti, tonijn, kappertjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Berloz hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBerloz
BeoordelingRuime keuze
Postcode4257
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,26
Vaak bestelde maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Berloz

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Berloz. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Prego en Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier hanteert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Berloz? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berloz. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als snoepjes en havervlokken. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Berloz vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Berloz? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene seniorenmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Spaghetti Carbonara? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Berloz. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berloz voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree kan je kopen vanaf €5,65.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Haaienvinnensoep, een extra salade en iets lichts zoals Boerenjongens mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Berloz voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Berloz
 • Postcodegebied: 4257

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Draadjesvlees in jus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berloz bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kip, worteltjes, aardappelpuree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of misschien vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Berloz. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente