Maaltijdservice Hollogne-Sur-Geer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollogne-Sur-Geer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hollogne-Sur-Geer? D.m.v. deze pagina vindt u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,15. Genieten van Kick Through Spaghetti en Slavink in jus met stamppot snijbonen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Hollogne-Sur-Geer hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGeer
ReactieAl jarenlang klant
Postcode4250
Gemiddelde prijs€6,68
Populaire maaltijdGestoofde peertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hollogne-Sur-Geer

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Hollogne-Sur-Geer. Neem bijv. grote bezorgers als 15Gram of Home Cuisine. Maar ook in de buurt zien we interessante aanbieders en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze website kan u de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hollogne-Sur-Geer? Dat is niet erg! Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollogne-Sur-Geer. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals dranken en cervelaat. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hollogne-Sur-Geer vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hollogne-Sur-Geer? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Geer. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollogne-Sur-Geer voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes is er al vanaf €7,3.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, iets te drinken en om het compleet te maken Sinaasappel mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Geer voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Geer
 • Centrale postcode: 4250

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hollogne-Sur-Geer aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel services werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBami kip saté en Prei a la creme. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hollogne-Sur-Geer. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit