Maaltijdservice Neervelp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neervelp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neervelp? Via deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,10. Flink uitpakken met Gekruide speklap of Stamppot boerenkool? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Neervelp profiteert u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBoutersem
RecensieLage prijs per maaltijd
Postcode3370
Gemiddelde kosten€5,24
Vaak gekozen maaltijdGeglaceerde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Neervelp

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Neervelp. We hebben het over veel gekozen aanbieders als Traiteur Goossens of Okay. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima partijen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft weer zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Neervelp? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neervelp. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt men eenvoudig praktische of verse producten als sinas of kruidenkaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Neervelp vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Neervelp? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Boutersem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neervelp voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Croquembouche als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Boutersem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Shoarma met zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neervelp bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services stunten met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men supersnel nog een bestelling doen. Meestal doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Rode bieten met een speklap en jus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Neervelp. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit