Maaltijdservice Wommersom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wommersom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wommersom? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u probleemloos alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,10 per maaltijd. Smullen van Lekkerbekje met sperziebonen en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Wommersom profiteert u van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
Waarom bestellen?Veilig betalen (ideal + incasso)
Postcode3350
Gemiddelde menuprijs€5,19
Vaak bestelde maaltijdGebakken krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wommersom

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Wommersom. U kunt denken aan populaire aanbieders als Foodbag of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zien we prima leveranciers en restaurants. Iedere partij heeft zo zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wommersom? Geen probleem! Meer en meer traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wommersom. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als theekoekjes en boterhamworst. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wommersom vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Wommersom? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Linter. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wommersom voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kan je kopen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €7,25.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, iets te drinken en een toetje als Poffertjes als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Jumping Jack Salmon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wommersom regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De (warme) maaltijden wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kip in roomsaus en Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wommersom. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit