Maaltijdservice Lovenjoel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lovenjoel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Lovenjoel? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per keer. Genieten van Rookworst met rijk gevulde erwtensoep en Doperwtenpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Lovenjoel beschikt u over heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBierbeek
BeoordelingProefbestelling mogelijk
Postcode3360
Gemiddelde prijs€5,21
Nummer 1-maaltijdParijse worteltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lovenjoel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Lovenjoel. Bijvoorbeeld interessante partijen als Traiteur Goossens of Prego. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de services overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lovenjoel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lovenjoel. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals huishoudelijke artikelen of abrikozenjam. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lovenjoel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lovenjoel? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene maaltijdservices die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Bierbeek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lovenjoel voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €5,1.
 • Een daghap aan huis als Gekruide speklap kan je kopen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minosoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Vanille mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bierbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lovenjoel bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Het eten wordt meestal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Heldere uiensoep of Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lovenjoel. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit