Maaltijdservice Vertrijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vertrijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vertrijk? Dankzij onze tool ontdekt u supersnel alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,00. Ouderwets genieten van Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes en Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Vertrijk beschikt u over heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBoutersem
BeoordelingVoordelig uitproberen
Postcode3370
Maaltijd prijs€5,26
Populaire maaltijdStroganoff du chef

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vertrijk

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Vertrijk. Bijvoorbeeld veel gekozen partijen als Viangro of Smartmat. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder levert een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vertrijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vertrijk. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u direct de supermarktartikelen als abrikozenjam of leverworst. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vertrijk vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vertrijk? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze leveranciers die matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Boutersem. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vertrijk voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Oosterse zalm wordt al bezorgd vanaf €7,15.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Tiramisu mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Boutersem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vertrijk regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vertrijk. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit