Maaltijdservice Willebringen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Willebringen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Willebringen? Via maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,60. Genieten van Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Snijbonen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Willebringen krijgt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBoutersem
BeoordelingAantrekkelijk proefpakket
Postcode3370
Prijs per maaltijd€5,27
Meest gekozen maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Willebringen

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Willebringen. U kunt denken aan belangrijke services als Meal-Story of Viangro. Maar ook lokaal zien we interessante instanties en zorginstellingen. Elke leverancier heeft zo zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Willebringen? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Willebringen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals krentenbrood of havervlokken. Vaak zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Willebringen vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Willebringen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal leveranciers die overeenstemmen met uw situatie en diëten/allergieën. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Bloemkoolsoep? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Boutersem. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Willebringen voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Boutersem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Draadjesvlees in jus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Willebringen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor maaltijdservice rijmt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden vaak geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Tomatensoep Met Balletjes of Gentse Waterzooi. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Willebringen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit