Maaltijdservice Avennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Avennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Avennes? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,50 p.p. Aan tafel voor Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Avennes profiteert u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
RecensieIdeaal voor mijn ouders
Postcode4260
Maaltijd prijs€6,75
Vaak gekozen maaltijdGeglaceerde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Avennes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Avennes. U kunt denken aan grote partijen als Dienstenthuis.be of Marley Spoon. Maar ook in de buurt bestaan er tal van leveranciers en slagerijen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Avennes? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Avennes. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop men direct praktische of verse producten als vlokken of leverpastei. Veelal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Avennes vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Avennes? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal seniorenmaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kip Kerriesaus Met Rijst of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Braives. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Avennes voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Roomijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Gestoofde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Avennes regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. en Lekkerbekje. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Avennes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit