Maaltijdservice Braives

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Braives voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Braives? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €3,85 p.p. Aan tafel voor Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree of Groentesoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Braives ontvangt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
Waarom bestellen?Verse ingrediënten
Postcode4260
Gemiddelde kosten€5,27
Vaak gekozen maaltijdKip korma, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Braives

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Braives. Bijvoorbeeld grote partijen als 15Gram of Colruyt. Maar ook lokaal bestaan er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Braives? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Braives. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt men moeiteloos praktische of verse producten als ontbijtkoek of griekse yoghurt. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Braives vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Braives? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Braives. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Braives voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een daghap aan huis als Vissticks met groenten kan je kopen vanaf €6,35.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een extra rauwkostsalade en een dessert als Sorbet om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Stoofpotje rundvlees

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Braives regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De menu’s worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 15 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei en Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Braives. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente