Maaltijdservice Roux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Roux? Middels deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Bloemkool cordonbleu schotel of Kervelroomsoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Roux smult u weer van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
ReactieIk ben weer zelfstandig
Postcode6044
Gemiddelde prijs€6,42
Populaire maaltijdKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Roux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Roux. We hebben het over landelijke organisaties als Colruyt en 0. Maar ook lokaal ontstaan er interessante organisaties en wijkrestaurants. Elke partij hanteert een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kan u de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Roux? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roux. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als ontbijtkoek en vegan gehakt. In de regel gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Roux vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Roux? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Kervelsoep? Op deze pagina bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roux voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip Op Grootmoeders Wijze is beschikbaar vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Clafoutis om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roux regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gelijk nog een bestelling doen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Rode kool met gehakt schotel of Varkensvlees in satésaus met nasi goreng. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Roux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit