Maaltijdservice Charleroi

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Charleroi voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Charleroi? Via de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,80 per persoon. Ouderwets genieten van Jumping Jack Salmon of Nasi goreng? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Charleroi smult u weer van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
RecensieOnline of telefonisch bestellen
Postcode6000
Prijs per gerecht€6,33
Vaak bestelde maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Charleroi

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Charleroi. We hebben het over belangrijke aanbieders als Dienstenthuis.be en/of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft weer zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Via onze vergelijker kunt u de services op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Charleroi? Geen probleem! Nogal wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Charleroi. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals allesreiniger en aardbeienjam. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Charleroi vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Charleroi? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse opties die passen bij uw uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Tomatensoep Met Balletjes of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Charleroi. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Charleroi voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Andijviestamppot, speklapje kan je kopen vanaf €5,8.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Venkelsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Soesje achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Charleroi aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor thuismaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Hamlapje in jus en Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Charleroi. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente