Maaltijdservice Jumet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jumet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Jumet? Via maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,65 p.p. Flink uitpakken met Alaska-koolvis of Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Jumet smult u weer van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
RecensieWeinig klachten
Postcode6040
Gemiddelde kosten€6,38
Nummer 1-maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Jumet

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Jumet. Neem bijv. erkende services als Traiteur Goossens en 0. Maar ook lokaal zien we tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze pagina kan u de bezorgers rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Jumet? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jumet. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men gelijk verse of handige boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en filterzakjes. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Jumet vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Jumet? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Charleroi. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jumet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti Napoli kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Burgersoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Zabaglione achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Pittige sperzieboontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jumet regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De menu’s worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensvlees in satésaus met nasi goreng of Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Jumet. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit