Maaltijdservice Elsene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elsene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Elsene? Middels onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,60 p.p. Genieten van Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème of Risotto, roomsaus boschampignons, kip? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Elsene beschikt u over de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieBrussel
GemeenteElsene
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode1050
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,97
Meest gekozen maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Elsene

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Elsene. Neem bijv. grote firma’s als 15Gram en Spar. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende instanties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft weer z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze website kan u daardoor de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Elsene? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elsene. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men gelijk de boodschappen zoals slagroom of afbak broodmandje. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Elsene vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Elsene? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit allerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en voedingsadvies. Denk maar aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Elsene. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elsene voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Phở, een extra salade en iets fris zoals Chipolata mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Elsene voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Vissoep
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Verse fruitsalade
 • Gewokte spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elsene regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kip korma, rijstmix en Tomatensoep Met Balletjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Elsene. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit