Maaltijdservice Schaarbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schaarbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Schaarbeek? D.m.v. deze website vindt u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,90 per maaltijd. Genieten van Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Hachee met rodekool en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Schaarbeek smult u weer van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieBrussel
GemeenteSchaarbeek
ReactiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode1030
Gemiddelde kosten€4,95
Geliefde maaltijdGehakt in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Schaarbeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Schaarbeek. Neem bijv. erkende partijen als 15Gram of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima instanties en verswinkels. Iedere service biedt een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Middels deze pagina kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Schaarbeek? Geen probleem! Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schaarbeek. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u moeiteloos de supermarktartikelen als desembrood rogge en zeewier burger. Veelal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Schaarbeek vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Schaarbeek? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn talloze opties die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Schaarbeek. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schaarbeek voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,55.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Vissoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Pêche melba om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Schaarbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Pilav
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Gestoofde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schaarbeek regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Schaarbeek. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit