Maaltijdservice Maldegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maldegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Maldegem? Dankzij deze pagina vergelijkt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,05 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Appelpannenkoek en Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Maldegem ontvangt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaldegem
ErvaringVoor mij de uitkomst
Postcode9990
Gemiddelde menuprijs€6,96
Populaire maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Maldegem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Maldegem. U kunt denken aan veel gekozen bezorgers als Dienstenthuis.be en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende organisaties en zorginstellingen. Iedere organisatie biedt z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kan u daarom de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Maldegem? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maldegem. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u moeiteloos belangrijke boodschappen als leverworst of dieetproducten. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Maldegem vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Maldegem? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt denken aan Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Maldegem. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maldegem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is er al voor €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Kervelsoep is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een warme dagschotel als Aardappelrösti bestelt u vanaf €7,15.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een stukje fruit en een dessert als Cranachan om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Maldegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maldegem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Vaak doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Maldegem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente