Maaltijdservice Bersillies-L'Abbaye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bersillies-L'Abbaye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bersillies-L’Abbaye? Met behulp van onze tool vindt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,05 per gerecht. Flink uitpakken met Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Bersillies-L’Abbaye beschikt u over gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteErquelinnes
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode6560
Maaltijd prijs€5,19
Nummer 1-maaltijdChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bersillies-L’Abbaye

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Bersillies-L’Abbaye. Denk aan veel gekozen firma’s als Yumbel of Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau zien we prima initiatieven en speciale eetpunten. Iedere service onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kunt u de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bersillies-L’Abbaye? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bersillies-L’Abbaye. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men snel verse of handige boodschappen als zakdoekjes en griekse yoghurt. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bersillies-L’Abbaye vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bersillies-L’Abbaye? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kervelsoep of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Erquelinnes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bersillies-L’Abbaye voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Groenteschotel is beschikbaar vanaf €7,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Phở, een stukje fruit en een dessert als Chipolata mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Erquelinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bersillies-L’Abbaye aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Nasi Indisch rundvlees en Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bersillies-L’Abbaye. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit