Maaltijdservice Donstiennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Donstiennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Donstiennes? Door gebruik te maken van deze website treft u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,30 per keer. Ouderwets genieten van Bloemkoolsoep of Kipfilet in piri piri saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Donstiennes geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteThuin
Waarom bestellen?Gezond en betaalbaar
Postcode6536
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,14
Vaak gekozen maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Donstiennes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Donstiennes. Neem bijv. landelijke firma’s als Yumbel en/of 15Gram. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Iedere optie hanteert een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Donstiennes? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Donstiennes. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als koeken en wilde tomaten mix. In de regel kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Donstiennes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Donstiennes? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die matchen met uw eisen en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Thuin. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Donstiennes voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Thuin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Vegetarische roerbakstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Donstiennes aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Donstiennes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit