Maaltijdservice Thuillies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thuillies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Thuillies? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per keer. Flink uitpakken met Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree of Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Thuillies krijgt u complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteThuin
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode6536
Prijs per gerecht€5,15
Geliefde maaltijdAardappelrösti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thuillies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Thuillies. Neem bijv. populaire organisaties als Ekomenu of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en verswinkels. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Thuillies? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thuillies. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als desem meergranen en koffie. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Thuillies vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Thuillies? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze opties die kloppen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Hutsepot Met Rookworst En Spek? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Thuin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thuillies voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree bestelt u vanaf €7,15.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Knoflooksoep, iets te drinken en iets fris zoals Banana split om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Thuin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thuillies bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaroni, groenten-tomatensaus en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus. Zodoende zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Thuillies. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit