Maaltijdservice Grand-Reng

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Reng voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Reng? Geholpen door onze tool achterhaalt u snel en simpel alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,10 p.p. Genieten van Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen of Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Grand-Reng ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteErquelinnes
RecensieSluit aan op dieetwensen
Postcode6560
Prijs per maaltijd€5,2
Geliefde maaltijdAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Grand-Reng

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Grand-Reng. Denk aan populaire firma’s als Ekomenu en/of Delhaize. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Reng? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Reng. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u gelijk belangrijke boodschappen als sinaasappels of druiven. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Grand-Reng vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Grand-Reng? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal opties die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. Wat dacht u van Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Erquelinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Reng voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas bestelt u vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Gekruide speklap is er al vanaf €5,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Panna cotta als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Erquelinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Reng aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Kalkoenmedaillons in saus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grand-Reng. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit