Maaltijdservice Solre-Sur-Sambre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Solre-Sur-Sambre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Solre-Sur-Sambre? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,85 per maaltijd. Aanschuiven voor Stamppot boerenkool of Beef Squats? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Solre-Sur-Sambre krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteErquelinnes
Waarom bestellen?Verlicht de mantelzorg
Postcode6560
Gemiddelde menuprijs€5,23
Maaltijd-topperAardappelgratin

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Solre-Sur-Sambre

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Solre-Sur-Sambre. Neem bijv. veel gekozen services als Ekomenu en Prego. Ook in deze plaats zelf zijn er prima partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Solre-Sur-Sambre? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Solre-Sur-Sambre. Vaak toegepast door bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men direct broodnodige boodschappen als desembrood rogge en hopjesvla. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Solre-Sur-Sambre vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Solre-Sur-Sambre? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die kloppen met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Penne Pesto Kip Wokgroenten of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Erquelinnes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Solre-Sur-Sambre voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Pannenkoekenschotel is er al vanaf €6,45.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, iets te drinken en een toetje als Chocolade ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Erquelinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Solre-Sur-Sambre aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Solre-Sur-Sambre. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit