Maaltijdservice Flémalle-Grande

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flémalle-Grande voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Flémalle-Grande? Via deze pagina bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,85 per keer. Aanschuiven voor Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Flémalle-Grande krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteFlémalle
ErvaringBen weer zelfstandig
Postcode4400
Prijs per maaltijd€5,32
Nummer 1-maaltijdKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Flémalle-Grande

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Flémalle-Grande. Neem bijv. veel gekozen bedrijven als Vlotter of Okay. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft zo zijn eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u daarom de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Flémalle-Grande? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flémalle-Grande. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u gelijk de supermarktartikelen als karnemelk en tofu naturel. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Flémalle-Grande vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Flémalle-Grande? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele mogelijkheden die kloppen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat te denken van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Flémalle. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flémalle-Grande voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is er al voor €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een warme dagschotel als Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €6,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Dame blanche na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Flémalle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Spaghetti bolognese

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flémalle-Grande regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Vaak doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen of Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Flémalle-Grande. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit