Maaltijdservice Kemexhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kemexhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kemexhe? Met behulp van maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per gerecht. Smullen van Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes en Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Kemexhe profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteCrisnée
BeoordelingAltijd in de buurt
Postcode4367
Maaltijd prijs€5,27
Nummer 1-maaltijdBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kemexhe

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Kemexhe. U kunt denken aan grote services als Marley Spoon en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere optie levert zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de services eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kemexhe? Er is een oplossing! Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kemexhe. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u zonder moeite verse of handige boodschappen als volle kwark en boter. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kemexhe vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kemexhe? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Neem nu Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Crisnée. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kemexhe voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel bestelt u vanaf €6,45.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Crisnée voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Ribkarbonade in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kemexhe aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden leveranciers en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensfilet in jus of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kemexhe. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit