Maaltijdservice Odeur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Odeur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Odeur? Door middel van www.maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng en Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Odeur krijgt u vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteCrisnée
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode4367
Prijs per maaltijd€5,28
Populaire maaltijdVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Odeur

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Odeur. We hebben het over veel gekozen services als 15Gram of Home Cuisine. Maar ook in de buurt zien we uitstekende leveranciers en restaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Odeur? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Odeur. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt men snel nuttige boodschappen zoals oploskoffie en volle melk. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Odeur vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Odeur? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene menu’s die voldoen aan uw situatie en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vol Au Vent Puree of Kervelsoep? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Crisnée. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Odeur voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot is beschikbaar vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Aardbeien ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Crisnée voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Varkenslapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Odeur aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème of Gegrilde kippenpoot. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Odeur. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit