Maaltijdservice Flémalle-Haute

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flémalle-Haute voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Flémalle-Haute? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,10 per maal. Flink uitpakken met Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree en Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Flémalle-Haute beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteFlémalle
ReactieEenvoudig opwarmen
Postcode4400
Gemiddelde menuprijs€5,33
Vaak bestelde maaltijdGroentesoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Flémalle-Haute

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Flémalle-Haute. Neem bijv. populaire aanbieders als Viangro of Vlotter. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Iedere organisatie biedt zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Flémalle-Haute? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flémalle-Haute. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u snel de boodschappen zoals volle melk en koffiekoeken. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Flémalle-Haute vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Flémalle-Haute? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Groentesoep Met Balletjes of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Flémalle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flémalle-Haute voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al voor €4,85.
 • Een daghap aan huis als Gebakken krieltjes is beschikbaar vanaf €5,85.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, een gezonde salade en een toetje als Natas do Céu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Flémalle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkenssteak in jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flémalle-Haute aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Flémalle-Haute. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit