Maaltijdservice Gleixhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gleixhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gleixhe? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,90 per keer. Flink uitpakken met Gebonden goulashsoep en Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Gleixhe beschikt u over voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteFlémalle
ErvaringOok vegatarisch en vis
Postcode4400
Prijs per maaltijd€5,34
Nummer 1-maaltijdKippensoep met vermicelli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gleixhe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Gleixhe. U kunt denken aan belangrijke bezorgers als Smartmat en 15Gram. Echter, ook heel lokaal zien we tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere optie levert zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Gleixhe? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gleixhe. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men snel belangrijke boodschappen als ontbijtspek of appelstroom. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gleixhe vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Gleixhe? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Flémalle. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gleixhe voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel bestelt u vanaf €4,95.
 • Een daghap aan huis als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Misosoep, een extra salade en iets lichts zoals Watergruwel na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Flémalle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gleixhe bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners geven een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten of Rode kool met gehakt schotel. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gleixhe. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit