Maaltijdservice Eugies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eugies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Eugies? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per maal. Flink uitpakken met Lamsvlees in saus en Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Eugies hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrameries
RecensieSnel in huis
Postcode7080
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,76
Populaire maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Eugies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Eugies. U kunt denken aan grote partijen als Colruyt of Smartmat. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere leverancier biedt z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Eugies? Er is een oplossing! Veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eugies. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men direct de boodschappen zoals dranken of vuilniszakken. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Eugies vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Eugies? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Denk maar aan Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Frameries. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eugies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kervelsoep is beschikbaar vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Eieromelet in kaassaus wordt al bezorgd vanaf €6,1.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Courgettesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Frameries voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eugies aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De thuismaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Heldere uiensoep. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Eugies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit