Maaltijdservice Thieu

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thieu voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Thieu? D.m.v. onze tool doorzoekt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,90 per persoon. Smullen van Varkensvlees in satésaus met nasi goreng en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Thieu ontvangt u vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLe Roeulx
RecensieVele tevreden klanten
Postcode7070
Gemiddelde menuprijs€5,74
Populaire maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thieu

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Thieu. Denk aan belangrijke services als Colruyt of Delhaize. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Thieu? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thieu. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u zonder moeite de supermarktartikelen als dieetproducten en vlokken. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Thieu vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Thieu? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Le Roeulx. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thieu voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Nasi Indisch rundvlees is er al vanaf €6,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Le Roeulx voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thieu aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 30 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst of Groentensoep. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Thieu. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit