Maaltijdservice Frameries

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Frameries voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Frameries? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,50 per maaltijd. Ouderwets genieten van Babi pangang of Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Frameries hebt u toegang tot voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrameries
Ervaring100% flexibel
Postcode7080
Maaltijd prijs€5,31
Meest gekozen maaltijdKipfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Frameries

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Frameries. We hebben het over veel gekozen leveranciers als Foodbag en/of Champion. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen keuken en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u daardoor de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Frameries? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Frameries. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u snel praktische of verse producten als koffiecreamer of toetjes. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Frameries vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Frameries? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele opties die rijmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Frameries. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Frameries voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie bestelt u vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Cordon Bleu met groenten kunt u al bestellen vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Tiramisu als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Frameries voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Stamppot spruitjes met chorizo

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Frameries aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Aardappelgratin en Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Frameries. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente