Maaltijdservice Semmerzake

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Semmerzake voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Semmerzake? Door middel van onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,35 per maaltijd. Smullen van Eendenvlees in zoetzure saus of Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Semmerzake hebt u toegang tot voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGavere
RecensieGeen abonnement
Postcode9890
Maaltijd prijs€6,14
Maaltijd-topperRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Semmerzake

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Semmerzake. Neem bijv. veel gekozen partijen als Vlotter of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende leveranciers en verswinkels. Iedere optie heeft weer een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kan u de firma’s rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Semmerzake? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Semmerzake. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals brood en halfvolle melk. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Semmerzake vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Semmerzake? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Gavere. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Semmerzake voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bavarois om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gavere voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Tortellini met gehakt en kaas

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Semmerzake bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden worden altijd geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten of Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Semmerzake. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit