Maaltijdservice Asper

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Asper voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Asper? Via deze website treft u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,65 per gerecht. Ouderwets genieten van Gehakt in kappertjessaus of Bloemkoolsoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Asper ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGavere
Waarom bestellen?Eenvoudig bestellen
Postcode9890
Maaltijd prijs€6,11
Geliefde maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Asper

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Asper. Denk aan erkende leveranciers als Foodbag en 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante instellingen en slagerijen. Iedere partij hanteert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kunt u de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Asper? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Asper. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men snel nuttige boodschappen zoals volle yoghurt of oude kaas. Vaak gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Asper vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Asper? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende menu’s die matchen met uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Gehaktschotel Met Worteltjes? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Gavere. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Asper voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie is er al vanaf €5,9.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Avocadosoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Sinaasappel mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gavere voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Asper regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Snijbonen met een kipfilet of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Asper. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit