Maaltijdservice Bellem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bellem? Door middel van onze tool bekijkt u supersnel alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €3,55 per keer. Ouderwets genieten van Asperge beenham schotel of Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Bellem profiteert u van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalter
ReactieVerse ingrediënten
Postcode9881
Gemiddelde prijs€6,1
Meest gekozen maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bellem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Bellem. Neem belangrijke aanbieders als Foodbag of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf zien we prima organisaties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft zo een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kunt u dus de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bellem? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellem. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als aardbeienjam of toetjes. Normaal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bellem vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bellem? Of heeft u liever vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Aalter. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is er al voor €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree bestelt u vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kokos-bonensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vanille ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Aalter voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Pannenkoeken met appelvulling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellem regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Witte rijst en Bami babi ketjap. Hiermee zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bellem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit