Maaltijdservice Viane

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Viane voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Viane? Via deze pagina bekijkt u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,40 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groenteschotel of Champignonsoep met rundvlees? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Viane krijgt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
ErvaringPersoonlijke service
Postcode9500
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,93
Vaak bestelde maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Viane

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Viane. Neem grote aanbieders als Colruyt of Viangro. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei partijen en zorginstellingen. Elke leverancier biedt een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kan u de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Viane? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Viane. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men zonder moeite verse of handige boodschappen als havermout en afbak broodmandje. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Viane vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Viane? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Geraardsbergen. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Viane voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Klapstuk met hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Pureesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurt om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Viane aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of online. De gerechten worden standaard bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Viane. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit