Maaltijdservice Niel-Bij-Sint-Truiden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Niel-Bij-Sint-Truiden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Niel-Bij-Sint-Truiden? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Niel-Bij-Sint-Truiden smult u weer van voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
Waarom bestellen?Handige welkomstkorting
Postcode3890
Gemiddelde menuprijs€5,95
Vaak bestelde maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Niel-Bij-Sint-Truiden

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Niel-Bij-Sint-Truiden. Neem bijv. interessante organisaties als Viangro en 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verscheidene aanbieders en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Niel-Bij-Sint-Truiden? Dat is niet erg! Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Niel-Bij-Sint-Truiden. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u direct broodnodige boodschappen als kaas en hopjesvla. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Niel-Bij-Sint-Truiden vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Niel-Bij-Sint-Truiden? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gingelom. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Niel-Bij-Sint-Truiden voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie bestelt u vanaf €6,4.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Consommé, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Haagse bluf na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gingelom voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Aspergesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Niel-Bij-Sint-Truiden regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Vaak doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Macaronischotel en Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Niel-Bij-Sint-Truiden. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit