Maaltijdservice Denderhoutem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Denderhoutem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Denderhoutem? Door middel van deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,35 per maaltijd. Genieten van Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Denderhoutem hebt u toegang tot voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHaaltert
ReactieProefbox met maaltijden
Postcode9450
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,82
Meest gekozen maaltijdKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Denderhoutem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Denderhoutem. U kunt denken aan veel gekozen aanbieders als Prego of Ekomenu. Maar ook in de buurt bestaan er interessante organisaties en verswinkels. Elke organisatie levert een eigen aanbod en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Denderhoutem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Denderhoutem. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt u probleemloos de boodschappen zoals koffieroomcups of volle kwark. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Denderhoutem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Denderhoutem? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat mogelijkheden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie en Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Haaltert. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Denderhoutem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kippensoep, een gezonde salade en een dessert als Soesje na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Haaltert voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Koninginnesoep met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Denderhoutem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden worden altijd geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Denderhoutem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit