Maaltijdservice Haaltert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haaltert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Haaltert? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderhachee, stamppot hutspot en Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Haaltert geniet u van ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHaaltert
RecensiePersoonlijke service
Postcode9450
Maaltijd prijs€6,65
Maaltijd-topperBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Haaltert

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Haaltert. Denk dan aan belangrijke firma’s als Yumbel of Meal-Story. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Haaltert? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haaltert. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als hagelslag of leverpastei. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Haaltert vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Haaltert? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene type aanbieders die rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Haaltert. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haaltert voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kreeftensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als French coffee als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Haaltert voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haaltert aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Haaltert. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente