Maaltijdservice Erondegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erondegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Erondegem? Door middel van deze website vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per maal. Ouderwets genieten van Indisch gehaktbrood of Schnitzel champignonsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Erondegem hebt u toegang tot complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteErpe-Mere
RecensieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode9420
Gemiddelde kosten€6,77
Maaltijd-topperPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Erondegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Erondegem. Neem belangrijke organisaties als Meal-Story of Delimeal. Maar ook in de buurt zien we allerlei instellingen en wijkrestaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Erondegem? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erondegem. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals brood en havervlokken. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Erondegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Erondegem? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Erpe-Mere. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erondegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignonsoep is er al vanaf €6,2.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Seolleongtang, iets te drinken en voor de volledigheid een Banaan ijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Erpe-Mere voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Vissticks met groenten

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erondegem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsHeldere uiensoep of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Erondegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit