Maaltijdservice Heldergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heldergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Heldergem? Middels deze pagina vergelijkt u supersnel alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,80 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Macaronischotel bolognese of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Heldergem geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHaaltert
RecensieAantrekkelijke prijzen
Postcode9450
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,83
Maaltijd-topperJumping Jack Salmon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Heldergem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Heldergem. Neem bijv. grote aanbieders als 15Gram en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier biedt een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Heldergem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heldergem. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als bananen en koffiecreamer. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Heldergem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Heldergem? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opties die aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Denk maar aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Haaltert. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heldergem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een warme dagschotel als Pasta kip madras wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Consommé, een stukje fruit en iets lichts zoals Slagroom om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Haaltert voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gestoofde lamsschouder

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heldergem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden altijd bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst en Spaghetti Bolognese, kaas. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Heldergem. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit