Maaltijdservice Donk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Donk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Donk? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,95 p.p. Flink uitpakken met Kipragout champignons of Pasta Venetia? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Donk ontvangt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHerk-De-Stad
ErvaringWekelijkse bestellijst
Postcode3540
Prijs per gerecht€6,57
Geliefde maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Donk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Donk. U kunt denken aan populaire services als Smartmat of Champion. Maar ook in de buurt zien we tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft weer een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Donk? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Donk. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men snel praktische of verse producten als jong belegen kaas en boter. In algemene zin gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Donk vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Donk? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die in lijn zijn met uw situatie en voedingsadvies. Wat te denken van Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Herk-De-Stad. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Donk voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot bestelt u vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Poffertjes als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Herk-De-Stad voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Donk regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus en Varkens-groenteschotel. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Donk. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit