Maaltijdservice Houthalen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houthalen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Houthalen? Dankzij deze website vindt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,55 per persoon. Flink uitpakken met Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen of Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Houthalen krijgt u de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHouthalen-Helchteren
ReactieVerse ingrediënten
Postcode3530
Gemiddelde prijs€6,55
Vaak gekozen maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Houthalen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Houthalen. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Foodbag of Delhaize. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instanties en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt bestempeld door z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kunt u derhalve de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Houthalen? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houthalen. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt men eenvoudig praktische of verse producten als huishoudelijke artikelen of havervlokken. Normaliter kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Houthalen vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Houthalen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Rundstong Madeirasaus Puree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Houthalen-Helchteren. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houthalen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng bestelt u vanaf €6,3.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een stukje fruit en een dessert als Crêpe suzette om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Houthalen-Helchteren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houthalen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie maaltijdservice rijmt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De gerechten worden vaak bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie en Gestoofde wortel. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Houthalen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit