Maaltijdservice Fronville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fronville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Fronville? Geholpen door deze pagina treft u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,60 per maal. Flink uitpakken met Varkens-groenteschotel en Gebakken rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Fronville beschikt u over gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHotton
RecensiePuur en vers uit de pan
Postcode6990
Prijs per gerecht€6,04
Geliefde maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Fronville

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Fronville. Bijvoorbeeld populaire services als Yumbel of Lidl. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei leveranciers en slagerijen. Elke optie heeft zo z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Fronville? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fronville. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als achterham of chocolade vla. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Fronville vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Fronville? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Neem nu Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Hotton. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fronville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot bestelt u vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Spareribs, gebakken wedges, broccoli kunt u al bestellen vanaf €6,9.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Patbingsu achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hotton voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fronville aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De gerechten worden doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Groenteburger, prei, aardappelen en Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Fronville. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit