Maaltijdservice Halleux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halleux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Halleux? Dankzij deze website ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,75 p.p. Aanschuiven voor Hutspot, hachee of Gestoofde peertjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Halleux profiteert u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLa Roche-En-Ardenne
RecensieEcht ontzorgen
Postcode6986
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Halleux

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Halleux. Denk dan aan erkende organisaties als Dienstenthuis.be en/of Carrefour. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft zo een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Halleux? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halleux. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men eenvoudig praktische of verse producten als halfvolle vanille yoghurt en hopjesvla. Niet zelden kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Halleux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Halleux? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal opties die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek La Roche-En-Ardenne. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halleux voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Thaise soep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Roomijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente La Roche-En-Ardenne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halleux regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderlapje en Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Halleux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit