Maaltijdservice Hotton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hotton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hotton? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,85 per keer. Genieten van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree en Gepaneerde kipnuggets? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Hotton smult u weer van uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHotton
RecensieGeen abonnement nodig
Postcode6990
Maaltijd prijs€5,24
Meest gekozen maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Hotton

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Hotton. We hebben het over erkende aanbieders als Smartmat en/of Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal zien we verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere partij hanteert een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kan u de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hotton? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hotton. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als karnemelk of halvarine. Meestal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hotton vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hotton? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die in lijn zijn met uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Hotton. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hotton voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, een extra salade en een dessert als Aardbeien mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hotton voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Kipsaté en ei met bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hotton bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel en Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hotton. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente