Maaltijdservice Voormezele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voormezele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Voormezele? Aan de hand van deze website achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,30 per gerecht. Genieten van Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Heldere boerengroentesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Voormezele smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
RecensieTelefonische klantenservice
Postcode8902
Maaltijd prijs€5,66
Vaak bestelde maaltijdVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Voormezele

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Voormezele. U kunt denken aan erkende aanbieders als Vlotter of 0. Maar ook lokaal zijn er tal van initiatieven en verswinkels. Iedere service biedt een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze website kan u de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Voormezele? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voormezele. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men direct belangrijke boodschappen als zuivelproducten of achterham. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Voormezele vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Voormezele? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ieper. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voormezele voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen bestelt u vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kaassoep, een gezonde salade en iets fris zoals Hangop om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Hollandse hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Voormezele aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng en Nasi goreng, quorn, satésaus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Voormezele. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit