Maaltijdservice Ieper

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ieper voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ieper? Met behulp van onze vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per keer. Smullen van Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus of Kippenbout à la bonne femme? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Ieper hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode8900
Prijs per maaltijd€6,29
Maaltijd-topperPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ieper

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Ieper. Neem bijv. belangrijke organisaties als Yumbel en 0. Ook binnen de gemeente zien we tal van partijen en restaurants. Elke organisatie hanteert z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ieper? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ieper. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes en abrikozenjam. Dikwijls kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ieper vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Ieper? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Ieper. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ieper voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €5.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Paprikasoep, een extra salade en om het compleet te maken Bavarois om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ieper aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lasagne Bolognese of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen. Hierdoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ieper. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente