Maaltijdservice Sint-Jan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Jan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Jan? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,60 per maal. Ouderwets genieten van Gekruide speklap of Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Jan smult u weer van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
ReactieGeen minimale afname
Postcode8900
Maaltijd prijs€5,64
Geliefde maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sint-Jan

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Sint-Jan. Bijvoorbeeld grote bedrijven als HelloFresh en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kan u de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Jan? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Jan. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men eenvoudig de boodschappen zoals vanillevla of filet americain. In algemene zin gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Jan vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Jan? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kippenbout Perziken Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ieper. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Jan voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Broccoli rollade schotel wordt al bezorgd vanaf €6,3.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Minestronesoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Boerenjongens mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Zuurkoolstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Jan aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt in de regel bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 20 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Aspergesoep of Kiptajine. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of juist vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Jan. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit