Maaltijdservice Erbisoeul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erbisoeul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Erbisoeul? Dankzij maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,30 per maal. Aanschuiven voor Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Kiptajine? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Erbisoeul profiteert u van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteJurbise
BeoordelingVeel keuze in regio
Postcode7050
Maaltijd prijs€5,62
Nummer 1-maaltijdGebakken krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Erbisoeul

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Erbisoeul. We hebben het over veel gekozen firma’s als Foodbag of Yumbel. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende partijen en speciale eetpunten. Ieder bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kan u de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Erbisoeul? Geen probleem! Best veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erbisoeul. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als roomboter of oude kaas. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Erbisoeul vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Erbisoeul? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Jurbise. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erbisoeul voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Gestoofde prei is beschikbaar vanaf €6,6.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Watergruwel om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jurbise voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erbisoeul aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Pittige sperzieboontjes en Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Erbisoeul. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit