Maaltijdservice Quévy-Le-Grand

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quévy-Le-Grand voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Quévy-Le-Grand? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per gerecht. Ouderwets genieten van Kabeljauw in kruidensaus of Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Quévy-Le-Grand profiteert u van verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
BeoordelingGemakkelijk contact
Postcode7040
Gemiddelde prijs€5,57
Vaak bestelde maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Quévy-Le-Grand

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Quévy-Le-Grand. Neem bijv. erkende bezorgers als Vlotter of Viangro. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie biedt een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kunt u de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Quévy-Le-Grand? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quévy-Le-Grand. Een redding voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt u gelijk broodnodige boodschappen als halfvolle kwark en geitenkaas. Veelal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Quévy-Le-Grand vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Quévy-Le-Grand? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei leveranciers die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Spaghetti Carbonara? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Quévy. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quévy-Le-Grand voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie bestelt u vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kan je kopen vanaf €5,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische balletjes in saus is beschikbaar vanaf €6,75.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Bonensoep, een extra salade en een toetje als Chocolade mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quévy-Le-Grand aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsZalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Quévy-Le-Grand. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit